Hvad er netværk + certificering?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hvad er et netværk?

I sin reneste form er et netværk en gruppe computere, der er sammenføjet til at kommunikere og dele data. Netværk har udviklet sig til komplekse webs af computere, der er koblet sammen på tværs af bygninger, byer og verden.

Hvem opretholder netværket?

Netværk er designet, serviceret og repareret af netværksadministratorer og teknikere. Netværksteknologier er generelt forpligtet til at opnå Network + -certificering for at få adgang til feltet.

Hvad er netværk + certificering?

Netværk + er en industriel anerkendt certificering, der sikrer arbejdsgivere, at medarbejderne har grundlæggende kompetencer ved opsætning, fejlfinding, vedligeholdelse og servicering af netværk.

Opnåelse af certificering

Netværk + -certificering tildeles efter vellykket afslutning af Network + -testen udviklet af CompTIA, en højt respekteret certificeringsmyndighed i computerbranchen. Eksamen er flere valg.

Fordele ved netværkscertificering

Ud over at give dig mulighed for at finde beskæftigelse, har at få netværkscertificering legitimationsoplysninger fører til større respekt fra kolleger i branchen. Det giver flere muligheder for fremskridt på netværksområdet.

Forberedelse for at blive certificeret

Hvis du vil opnå netværkscertificering, er der talrige bøger og studieguider, der hjælper enkeltpersoner med at forberede eksamen. Derudover kan du tage et kursus i netværk på et community college eller erhvervsskole. Hvis du vil arbejde i netværksindustrien, skal du få en certificering. Selvom der findes mange specialiserede netværkscertificeringer, er det mest almindelige og nemmeste at opnå netværket + certificeringen. At opnå Network + -certificeringen giver dig adgang til en karrieremulighed som netværkstekniker.