Hvordan fungerer AT u0026 T Laptop Connect Cards?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Om AT u0026 T Laptop Connect Card

AT u0026 T tilbyder sit mobilnetværk adgang til internettet til erhvervsmæssig og personlig brug med AT u0026 T laptop-tilslutningskortet. Denne service er praktisk for personer, der ønsker øjeblikkelig trådløs adgang. Der kræves ingen anden installation end at indsætte et PCI-kort i den åbne PCI-port på en bærbar computer. Indstillingerne er uendelige, når kortet er installeret. Du har adgang til internettet ved bredbåndshastigheder. Du kan få adgang til internettet praktisk talt hvor som helst.

AT u0026 T-tilslutning til bærbare tilslutningskort

Nyere AT u0026 T-mobiltelefoner kan få adgang til og surfe på internettet ved hjælp af AT u0026 T-mobilnetværket. AT u0026 T-bærbare kort forbinder til internettet ligner den gamle opkaldsmetode til forbindelse til et modem og en landlinjetelefon. I stedet for at bruge et modem og en fastnetlinje forbinder det bærbare tilslutningskort til et trådløst celle netværk, hvilket er meget hurtigere end land linjer. Et AT u0026 T-bærbare kort er stort set en mobiltelefon uden øre- og telefonfunktionalitet. AT u0026 T-laptop-tilslutningskortet ligner et trådløst PCI-kort. Den indsættes i den tilgængelige PCI-port på en bærbar computer og forbinder derefter til internettet med AT u0026 T-mobilnetværket.

Tilslutningshastighed og pålidelighed

Forbindelsens hastighed afhænger af din placering. I større byer er forbindelsen sammenlignelig med bredbånds DSL-hastigheder. I landdistrikterne afhænger kvaliteten af ​​tjenesten på, hvor mange AT u0026 T-celletårne ​​der er i nærheden. Forbindelsen er lidt mere pålidelig end et telefonopkald, da datapakkerne ofte er mindre og ikke forårsager så meget afbrydelse som telefonopkald.

Kort og kontraktomkostninger

Kortom afbrydes i nogle tilfælde afhængigt af om du køber en langsigtet kontrakt for internetadgang med AT u0026 T. Dette vil være uafhængigt af din månedlige mobilregning. Kontraktens omkostninger starter ved tres dollars pr. måned afhængigt af mængden af ​​data, du har til hensigt at flytte pr. måned.