Sådan installeres et udendørs trådløs modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug den trådløse håndsav til at skære plastbeholderen i halvdelen, så den er helt åben på to sider. Dette bør gøre det til en slags fortelt.

2.

Placer modemmet på en ydervæg af dit hjem eller en bygning efter eget valg. Sørg for, at modemet er på et sted, der er sikkert fra elementerne. Marker på væggen med en blyant, hvor modemets hjørner kommer i berøring.

3.

Brug den trådløse boremaskine til sikkert at bore to skruer i væggen øverst to markerer dig lavet. Forlad ca. 1/8 tommer skruen, der rager ud fra væggen.

4.

Sæt det trådløse modem på plads ved at glide de to skrues toppe ind i enheden. Der skal være slots tilgængelige på bunden af ​​modemet til denne opgave.

5.

Brug de resterende fire skruer til sikkert at fastgøre plastikboksen over modemet på væggen. Dette bør skabe en markiseffekt, der beskytter modemmet yderligere. Sikre en skrue i hvert hjørne af plastikstykket for at sikre, at det bliver på plads.

Tips og advarsler

  • Sørg for, at antennen af trådløst modem er ikke blokeret af nogen plastik. Peg antennen nedad, hvis du skal.
  • Installer aldrig udendørselektronik under trinvis vejr.
  • Mange indendørs trådløse modemmer giver ikke nok modtagelse til, at nogen kan få adgang til internettet udendørs, så mange vælger at installere separat trådløst internet til udendørs brug. Installation af et trådløst modem udenfor er nemt og meget givende for de dage, du vil have at streame din foretrukne internetradio station mens du slapper af ved poolen.