Sådan tilslutter du en PS3 til en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Fildeling

1.

Gå til Indstillinger i PS3-menuen og rul ned til Netværksindstillinger. Gå til Indstillinger for internetforbindelse og vælg din trådløse router fra listen over tilgængelige forbindelser. Hvis routeren har sikkerhed, skal du indtaste dit kodeord. Internetforbindelse i listen Netværksindstillinger vil sige 'Enabled', når du er tilsluttet.

2.

Link den bærbare pc og PS3 sammen via en router, hvis du har en. Slut både konsollen og computeren til routeren med Ethernet-kabler. Dette er nødvendigt for en PS3 med 40 gigabyte hukommelse, og det har ikke WiFi.

3.

Tilslut enhederne direkte med et USB-kabel. Brug en af ​​de USB-porte, som PS3 bruger til sine game controllers. Dette kræver et USB-kabel med to tynde stikforbindelser.

Tilslutning til en skærm

1.

Køb et eksternt videooptagekort til din bærbare computer. Denne enhed vil forbinde til computeren via USB-porten og vil have både sammensatte og S-video-forbindelser.

2.

Tilslut optagekortet til din bærbare computer. Indsæt den medfølgende cd-rom i dit diskdrev, og installer softwaren på den, der gør det muligt for computeren at genkende kortets drivere og indeholder et videovisning / redigeringsprogram.

3.

p> Tilslut PS3 til optagekortet med konsolets RCA-kompositkabel. Åbn videoapplikationen og tænd for konsollen for at få vist den på programmets skærm.

4.

Find og klik på programmets 'fuldskærm' -knap for at forstørre skærmen til din fulde skærm.

Der er et par grunde til, at man måske forbinder en Playstation 3 spillekonsol med en bærbar computer. PS3'en kan oprette forbindelse til din computer via en trådløs forbindelse. Du kan derefter få adgang til din computers harddisk og dens videoer, musik og fotos fra PS3 's menu. Du kan også oprette forbindelse til computeren for at bruge den som en tv-skærm til at spille konsollen. Disse to forbindelser er helt forskellige.