Sådan tilsluttes to computere via USB-kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få et A / A (broet) USB-kabel. Et A / A (brokoblet) kabel har to flade, rektangulære ender med en pære eller en mursten i midten af ​​ledningen. Denne 'bro' giver de to computere mulighed for at kommunikere effektivt. En anden faktor at huske på er at vælge mellem USB 1.0, som kommunikerer med omkring 12 MBpS og USB 2.0, som kommunikerer med 480 MBpS. Vælg USB 2.0, da kommunikationshastigheden er meget hurtigere.

2.

Installer softwaren, tilslut computeren med 'link' tændt, og følg instruktionerne om, at softwaren giver mulighed for at dele filer mellem de to computere. A / A (bro) USB-kabler fungerer generelt i en af ​​to tilstande, styret af en switch, der normalt findes på broen i midten af ​​kablet. Den første tilstand er 'link', som følger med sin egen software. Link gør det muligt for computere at dele filer, ikke mere.

3.

Installer netværkssoftwaren, der fulgte med USB-kablet, og tilslut de to computere. Den anden tilstand, der findes på disse kabler, er 'netværk'. Netværket tillader to computere at dele filer, internetforbindelser og oprette et netværk.
Det er det! Dine computere er tilsluttet Følg de instruktioner, der følger med USB-kablet, for at lære at udføre bestemte opgaver, f.eks. at dele internettet eller oprette et netværk.

Tips og advarsler

  • Vær meget opmærksom på, at USB-ledningen du vælger ikke blot er A / A. Du har brug for et A / A (broet) for at lade computeren kommunikere. / A alene kan potentielt beskadige eller ødelægge dine USB-porte og deres strømforsyninger!
  • Tilslutning af to computere via et broget USB-kabel er en relativt enkel og nem måde at samle dem sammen. Tilslutning af computere sammen er en fantastisk måde at dele filer på, dele internetadgang eller endda lade computere dele processtyrke.