Hvad er Bluetooth trådløs teknologi?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Historie

Bluetooth blev frigivet i 1998 med det planlagte formål at erstatte kabelteknologi i data- og stemmeoverførsler.

Sjov Fakta De mennesker, der udviklede bluetoothteknologi, kaldte oprindeligt navnet 'Bluetooth' som en hemmelige kode, men navnet holdes over tid.

Potentiel

Bluetooth-opfindere vil etablere et universelt sprog, der er anerkendt af alle elektroniske enheder.

Funktioner

Bluetooth-teknologien fungerer med en frekvens, der er den samme som trådløse telefoner, WiFi og andre trådløse elektroniske enheder.

Funktion

Enheder, der er aktiveret med bluetooth-funktioner, skal konfigureres til at forstå specifikke Bluetooth-profiler af andre enheder for at kunne oprette forbindelse til hinanden.

Teorier / Spekulationer < / h2> Bluetooth er blevet en trådløs standard. Flere enheder vil blive ændret for at bruge denne teknologi, og producenterne vil lede efter nye måder at gøre deres produkter bluetooth kompatible. Bluetooth trådløs teknologi er trådløs forbindelse inden for korte afstande, der gør det muligt at tilslutte elektroniske enheder til overførsel og deling af data samt talesignaler. Bluetooth-teknologi er kraftfuld og forholdsvis billig, hvilket betyder, at det er blevet meget populært blandt computerkundige mennesker. Lær fundamentet for, hvad trådløs Bluetooth-teknologi er, og undersøge, hvordan du kan bruge denne nyttige metode til at forbinde trådløst.