Hvad er betydningen af ​​netværksbroer?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Betydning af netværksbroer

Netværksbroer er netværksenheder, der deler et netværkskollisionsdomæne og videresender meddelelser, der ikke tilhører det kollisionsdomæne, hvor det stammer.

Trådløs netværksbro

Et trådløst netværk bro er en enhed, der forbinder to kablede LAN'er så langt som 25 miles fra hinanden. Det er fastgjort til kablet netværk A og er forbundet til kablet netværk B gennem en trådløs netbro, der er tilsluttet til kabelnetværket B.

Netværksbroopsætningseksempel

Hvis du har Hub A og Hub B forbundet til en netværksbro, Alle værter tilknyttet Hub A tilhører et kollisionsdomæne, og alle værter, der er forbundet med Hub B, tilhører et andet kollisionsdomæne.

Network Bridge Process

En netværksbro er mere intelligent end et hub eller en repeater, fordi det behandler rammen. Det kigger på kilden og destinationsadresserne og bestemmer, hvor du skal sende rammen.

Netværksbrofunktion

Netværksbrotabeller indeholder fysiske adresser til de værter, der er forbundet med den. Gennem disse tabeller bestemmer den de fysiske adresser på destinationen og videresender derefter de nødvendige rammer for at etablere forbindelsen. Netværksenheder er specielle computere, der bruges til at forbinde værter. I modsætning til værter har disse specielle computere imidlertid ikke monitorer. De udfører specifikke funktioner, pakkes i kasser og kan være et af følgende: repeater, bro, hub, switch, trådløst adgangspunkt, modemer, firewall eller router.