Hvordan man laver en tin kan Wi-Fi-antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Fjern indpakningen af ​​suppenåsen, åbn den ene ende, tøm indholdet og rengør og tørr dåsen grundigt.

2.

< p> Bor et hul på enden af ​​dåsen, der er 1,27 tommer fra kanten af ​​dåsen. Hvis du skulle sætte dåsen på sin side på et bord, ville du måle 1,27 tommer fra slutningen tættest på bordet. Brug en borekrone, der er den samme størrelse som midten af ​​det stik, du har købt.

3.

Skær ledningen, så den, når den sættes i stikket, Ledningen udstikkende fra stikket er 1,21 tommer. Derefter loddes ledningen til stikket ved at påføre en let mængde loddemateriale over forbindelsen, som ledningen gør med stikket, ved hjælp af en traditionel loddepistol og let røre loddet til toppen af ​​ledningen.

4 .

Skru samlingen i dåsen ved at indsætte ledningsstikket i hullet, du borede i dåsen, og drej med uret. Når du har skruet samlingen i dåsen, skal du tilslutte den til dit trådløse kort ved at sætte stikket i antenneforbindelsen på kortet.

Tips og advarsler

  • Antennen er lineært polariseret, hvilket betyder, at når du drejer antennen, ændres styrken af ​​det trådløse signal.
  • Selv om du kan finde kommercielle antenner til at udvide dit Wi-Fi-område til din bærbare computer eller stationære computer hos forhandlere, kan du lave en egen Wi-Fi-antenne ud af en tin for under $5. Du kan bygge din egen antenne fra en kaffe eller suppe billigt og i en temmelig hurtig tidsramme. Udover at spare penge på antennen, er det at opbygge din egen Wi-Fi-antenne et teknisk projekt, der kan udføres af alle, der ikke har en avanceret ingeniørgrad.