Hvordan virker en Skyway satellit arbejde?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Satellit Internet

En satellit-internetservice er en, der primært anvendes på steder, hvor det er umuligt at give forbrugerne standard internetforbindelse. Eksempler på dette er bjergområder, såvel som landdistrikter, hvor kørsler til og fra boliger er umulige. Satellit Internet er også tilgængelig under ekstreme omstændigheder som f.eks. På skibe til søs. Skyway er en populær satellit-internetudbyder.

Komplikationer

Skyways satellitbaserede internet-tjeneste virker ved at overføre data fra internettet fra tjenesteudbyderen til en satellit, der kredser om jorden, og derefter beaming det ned til forbrugeren via deres parabolantenne. Der er en række ting, der kan påvirke kvaliteten af ​​Skyways satellitbaserede internettjeneste. Regn og fugt i luften kan for eksempel påvirke både stien og signalets kvalitet. Der er en række ting, der kan hjælpe. Den mest almindelige løsning er at øge forbrugernes parabol, så de modtager mere af signalet fra satellitten ad gangen.

Sight Line

Generelt kræves der en lige linje mellem Skyway satellitten og forbrugernes parabolantenne til internetforbindelse. Skålblokering ved tunge træer eller store mængder buske uden for en brugers hjem kunne potentielt påvirke skålens evne til at sende og modtage signalet. Der ville også være en periode med nedetid, hvis Skyway-satellitten pludselig skulle falde uden for bane og ikke længere være over halvkuglen, hvor brugeren bor.