Sådan bruges en indbygget computer web kamera

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Brug af din webcam med Yahoo! Messenger

1.

Dobbeltklik på 'Yahoo! Messenger' på dit skrivebord for at starte det. Indtast dit brugernavn og din adgangskode, og klik på 'OK'. Når messenger vinduet åbnes, skal du klikke på 'Messenger' i øverste menu og derefter klikke på 'Indstillinger'. Klik på 'Webcam' for at justere indstillingerne for kvalitetsudsendelse. Klik på 'Spørg altid min tilladelse til at se min webcam', så du har kontrol over, hvem der ser dit webcam. Klik på 'OK' for at ændre dine indstillinger.

2.

For at starte en webcam samtale skal du klikke på 'Messenger' og derefter vælge 'My Webcam.' Dit kamera registreres, og videovinduet åbnes. En anden måde at starte en webcam-samtale på er at klikke på 'Actions' på menuen, og derefter klikke på 'View Webcam.' Vælg den persons kontaktperson, du vil se sit webcam, og klik derefter på 'OK'. Du kan også klikke på 'Handlinger' og derefter vælge 'Opkaldscomputer.' Vælg kontakten, og klik derefter på 'OK'.

3.

Fremhæv din kontakt i kontaktafsnittet, klik på 'Handling', og vælg derefter 'Inviter til visning af min webcam' for at se dit webcam.
For at se, hvem der ser din webkamera, klik på 'Handlinger' og klik derefter på 'Hvem ser mine webcam.'

4.

Rediger kontrast og lysstyrke ved at klikke på 'Messenger', og klik derefter på 'Indstillinger.' Vælg 'Webcam', og klik derefter på 'Kameraindstillinger.' Juster til dine ønskede indstillinger, og klik derefter på 'OK'.

Du har en notesbog med et indbygget kamera, men ved ikke, hvordan du bruger det med din Yahoo! Messenger. Et indbygget webcam giver dig mulighed for at dele levende videoer, mens chatbeskeder venner og familie uden besvær med ledninger og installation. Opret sjove, dumme og kreative videoer for at holde dine venner involveret.
Se hvor nemt det er at oprette forbindelse, chatte og invitere dine kære til at se dit webcam med disse enkle instruktioner om opsætning og brug.