Sådan får du en gratis Memory Stick med et USB-kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gennemse internettet til onlinebutikker, der sælger computerhardware og tilbehør. Søg specifikt efter USB-kabler og også til USB-flashdrev. En almindelig pakkepakke, der indeholder en gratis memory stick, er en pakke, der indeholder et USB-kabel sammen med en nøglering.

2.

Se efter hukommelsestifter, der er USB- er pakket med et USB forlængerkabel. Nogle hukommelsestifter er kompatible med forlængerkabler, der muliggør tilslutninger på tværs af tabeller og endda på tværs af værelser.

For at sikre kompatibilitet er disse USB-hukommelsesstifter simpelthen pakket med et USB-forlængerkabel.

3 .

Fortsæt med at surfe på internettet til salg på USB-hukommelsestifter og USB-kabler, specielt USB-forlængerledninger. Butikker at overveje omfatter elektronikforretninger og computerforretninger. Da tilbud og salg altid skifter, er det en god ide at fortsætte en søgning, indtil der er fundet et gratis memory stick tilbud.

4.

Overvej også, at nogle gange gratis USB-kabler eller Gratis USB-hukommelsesstifter gives væk med køb af andre produkter. Dette gøres for det meste som et salgsfremmende skridt, og tilbud til gratis hukommelsestifter kan komme med alt fra en computer køb til et klasse ring køb. Ethvert firma kan vælge at give væk et flashdrev med deres logo mærket på det.

Tips og advarsler

  • Fortsæt altid med at browse for salg og for pakker der indeholder et USB-kabel med en memory stick.
  • Indkøb af computer tilbehør og produkter i bundpakningsformular er en måde at få noget gratis på. Ofte vil en producent af et computerprodukt eller tilbehør tilbyde rabat, rabat på et andet produkt eller et gratis ekstraprodukt, blot ved køb af producentens produkt.

    USB-drevhukommelsestænger gives nogle gange væk gratis som en salgsfremmende vare, men kyndige købere kan få gratis varer, herunder USB-drev, ved køb af en lignende vare som et USB-kabel.

    Disse tilbud er ofte begrænsede tidsbud, antallet af tilbud kan varierer afhængigt af købet.