Sådan får du et serienummer fra et kabelmodem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag kabelmodemet omhyggeligt op. Du skal måske afbryde forbindelserne for at gøre det.

2.

Find et hvidt klistermærke på modemets overflade. Dette klistermærke kan være lille, eller det kan tage en stor del af overfladen op. Klistermærket kan være placeret på ethvert område af modemmet; Generelt findes den på bunden af ​​kabelmodemet.

3.

Find serienummeret. Hvis der er flere stregkoder eller sekvenser af tal på klistermærket, skal du søge efter ordene 'kunde s / n' eller 'serienummer'. Hvis der kun er en stregkode, er nummeret placeret lidt over eller lidt under stregkoden serienummeret for kabelmodemet. Skriv ned serienummeret til fremtidig reference.

4.

Find den originale emballage og kig efter klistermærket på emballagen, hvis modemmet mangler et serienummer. Hvis modemet kom fra en internetudbyder, og der ikke er nogen emballage eller serienummer, skal du kontakte udbyderen for at få flere oplysninger.

Tips og advarsler

  • Afbryd forbindelsen strømforsyningen og kabelforbindelserne, hvis modemet flyttes.
  • Hvert kabelmodem har et serienummer, der kan være en kombination af bogstaver og tal. Kabelmodemer udstedt til kunder fra en bredbåndsinternetudbyder (ISP) kan have kundens serienumre ud over model- og enheds serienumre. Serienummeret findes almindeligvis på kabelmodemets ydre overflade på et klistermærke, der indeholder en eller flere stregkoder. Det kan være nødvendigt at finde et serienummer, når du søger et erstatningsmodem fra en internetudbyder, eller når du forsøger at fejle forbindelsesproblemer med internetudbyderen.