Sådan får du vist blokerede websites i UAE

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Den mest populære løsning omkring UAE-blokken er at konfigurere browseren til at bruge en webproxyserver. Der er tusindvis af gratis proxyservere på internettet. Brug en søgemaskine til at søge efter en opdateret liste over gratis proxyservere. Desværre har UAE placeret næsten alle dem og har forbudt dem. Ikke desto mindre, hvis UAE ikke har opdaget en bestemt proxyserver, kan den bruges i kort tid. Husk at proxy-trafik ikke er krypteret og kan overvåges af både UAE og ejeren af ​​proxyserveren.

2.

VPN (virtuelt privat netværk) til en anden netværk uden for UAE. Hvis VPN f.eks. Er udført til et netværk i USA, går browseren gennem en krypteret tunnel til netværket i USA, hvor browsing er uhindret. Problemet med denne metode er at finde en organisation, der er villig til at lade UAE-brugere VPN ind i deres netværk.

3.

SSH-tunnel ud af UAE. SSH (Secure Shell) er et program, der bruges til at oprette forbindelse til en anden server på kommandolinjeniveau med kryptering og har mulighed for at tilføje datatunneler til forbindelsen. Denne metode ligner VPN. Gør det med SSH indebærer at oprette en krypteret SSH-tunnel til en SSH-server uden for UAE til web browsing. SSH-klienten skal have en port sendt fra den lokale maskine i UAE til enhver proxyserver på internettet ved hjælp af SSH-serveren som formidler. Denne metode har de samme ulemper som VPN, som lokaliserer en organisation, der er villig til at få UAE-brugere SSH til deres server.

4.

Opret forbindelse til Remote Desktop til en Windows-computer udenfor af UAE. Remote Desktop er et program oprettet af Microsoft, der gør det muligt for et Windows-baseret system at oprette forbindelse til et andet Windows-systemets skrivebord. Denne forbindelse er ikke krypteret som standard, men kan konfigureres til at blive krypteret. Når forbindelsen til fjernskrivebordet er vellykket, skal du bruge browseren på det eksterne Windows-system til at surfe på internettet.

5.

Brug VNC til at oprette forbindelse til et system uden for UAE. VNC er et program, der bruges til at oprette forbindelse fra en computer s skrivebord til en anden. Når VNC-forbindelsen er etableret, skal du surfe på internettet fra det fjerntliggende skrivebord. VNC-forbindelser er ikke krypterede.

6.

Brug den cachede version af websteder på Google. Søg på Google for hjemmesiden, og klik derefter på linket til cacheret version.

7.

Appel til Etisalat for at fjerne blokeringen af ​​webstedet. Dette trin er usandsynligt at fungere, medmindre hjemmesiden er blokeret som en fejl.

Tips og advarsler

  • Mange af disse trin tillader voice over IP-tjenester, hvilket sparer mange penge over Etisalats egne tilbud. Overvej disse besparelser, hvis en betalt tjeneste bruges til at omgå blokken.
  • Prøv at bruge løsninger, der er krypterede snarere end ukrypterede. ikke krypteret gennem en slags tunnel, bliver den logget af Etisalat og muligvis blokeret senere.
  • De Forenede Arabiske Emirater og flere andre lande blokerer adgangen til mange websteder. I særdeleshed har UAE gjort det vanskeligt at omgå blokkerne via traditionelle midler. Etisalat, den eneste internetudbyder i UAE, har været aggressiv og hurtig på blokering af websteder, herunder dem, der kan bruges til at omgå blokkerne. Især bliver webproxyservere blokeret inden for dage efter aktivering. Der er dog stadig et par måder omkring Etisalat-blokkene med forbindelser uden for UAE.