Sådan finder du en AOL Internet Service-konto for at annullere tjenesten

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Finding af AOL Internet-kontooplysninger

1.

Start AOL på computeren og log ind på AOL-kontoen, du vil annullere.

2 .

Find området 'Min konto' på hovedsidesiden og klik på 'Min konto'.

3.

Find faktureringsnavn og adresse AOL har på filen. Find brugernavnet på den konto (eller konti), du vil annullere. Skriv ned disse oplysninger. Hvis der er et kontonummer, der er angivet på siden, skal du også skrive det ned.

Annullering af AOL Service (Ring eller Mail)

1.

Annuller konto via et telefonopkald eller via post. AOL tilbyder ikke en online metode til at annullere en konto. Få de oplysninger, du skrev ned, til rådighed, mens du ringede til AOL eller indtast en anmodning.

2.

Ring til 1-800-827-6364 for at tale med en AOL-repræsentant. Når du bliver bedt om det, skal du sige 'aflysning'. Det automatiske system forbinder dig med en operatør. Hvis du bliver spurgt, hvorfor du afbryder, siger du ikke længere brug for tjenesten, og du vil annullere kontoen.

3.

Skriv en anmodningsbogstav til AOL for at få kontoen annulleret. Inkluder faktureringsadresse, faktureringsnavn, telefonnummer og brugernavn. Hvis det er ledigt, skal du også medtage kontonummeret. Send det skrevne brev til AOL på:

America Online
P.O. Box 17100
Jacksonville, Florida 32245-7100

4.

Bekræft, at AOL-kontoen er lukket. Dette kan tage op til 72 timer efter, at anmodningen er modtaget for at få virkning. Log ikke ind på AOL-kontoen eller få adgang til internettet via AOL-kontoen, når anmodningen er foretaget. Dette kan medføre yderligere gebyrer. Tjek din bankkonto eller kreditkortopgørelse for at sikre, at gebyrer fra AOL ikke længere vises. AOL sender et bekræftelsesbrev til faktureringsadressen, når kontoen er lukket.

Tips og advarsler

  • Find alle kontooplysninger, før du ringer eller sender en brev til AOL.Try for at annullere kontoen lige før faktureringsperioden slutter for at undgå at blive opkrævet for en anden måned af service. Hvis du spurgte i telefonen, hvorfor du afbryder tjenesten, skal du gentage, at du ønsker at annullere kontoen.
  • Få ikke adgang til eller log ind på kontoen efter annullering eller yderligere gebyrer kan faktureres til dig.
  • For at annullere en AOL-konto og AOL-tjeneste skal brugerens kontooplysninger være placeret. Der er et par stykker kontooplysninger, der skal placeres for at kunne aflyse servicekontoen.