Sådan installeres SkyWay til et trådløst netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få opsætning med SkyWay. Du kan oprette service via enten deres webside eller ved at kalde dem direkte. Når du har fået detaljerne udarbejdet, vil de komme ud og få deres parabol installeret på det bedst mulige sted på din ejendom.

2.

Tilslut SkyWay-modemet til din væg . Når de har givet dig deres modem, som er enheden, der sender og modtager information fra internettet, skal du vedhæfte den til parabolantenne ved hjælp af det koaksialkabel, de har installeret i din væg.

3. < / p>

Slut SkyWay-modemet til din trådløse router. Ved hjælp af et standard Ethernet-kabel skal du sætte en ende i modemet og den anden ende i routeren. Dette vil give data fra internettet til routeren, som så sender det til dit netværk.

4.

Opret forbindelse til dit trådløse netværk ved hjælp af din computer. Hvis du allerede har fået din computer tilsluttet til netværket, ændres intet, bortset fra at dit netværk (og derfor din computer) nu kan få adgang til internettet. Du kan bruge en webbrowser til at se på websider, spille spil på internettet , og ethvert andet antal ting, som en person bruger internettet til.

Hvis du allerede har oprettet et trådløst netværk i dit hus, skal det næste trin være at forbinde det pågældende netværk med internettet. Selvom der er mange levedygtige muligheder, skal man ikke overse SkyWays satellit-internet-tjeneste. Satellit Internet er perfekt til områder i landet, hvor kabel eller DSL Internet muligvis ikke er en mulighed. Disse områder omfatter landdistrikter og bjergområder, hvor terrænet gør det umuligt at køre kabler. Installation af SkyWay Satellite Internet til dit trådløse netværk er let at gøre.