Sådan opretter du en Bluetooth-plan

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for Bluetooth-funktionerne på din computer ved at aktivere Bluetooth-indstillingen. Til pc'er kan dette findes i Kontrolpanel. For Mac'er kan dette findes i Systemindstillinger.

2.

Tænd for den elektroniske enhed, du ønsker at oprette forbindelse til din computer, og sørg for, at Bluetooth-funktionerne også er tændt for denne enhed.

3.

Åbn Bluetooth-forbindelsesværktøjet (i Kontrolpanel til pc'er og i Systemindstillinger for Mac'er) og instruer det om at søge efter Bluetooth-enheder, der er

Vælg de ønskede enheder fra listen over enheder, der præsenteres.

5.

Indstil en adgangskode, hvis du bliver bedt om det. Du kan lave din egen eller instruere din computer til at oprette en til dig.

6.

Kontroller din enhed for en adgangskode. Indtast adgangskoden fra trin 5 til din enhed.

7.

Se sammenkoblingsprocessen mellem din computer og enheden. Når processen er færdig, skal du lukke vinduerne.

8.

Test Bluetooth-forbindelsen mellem din computer og din enhed.

Bluetooth-teknologi er trådløs trådløs teknologi, der bruges til at forbinde elektroniske og computerenheder uden ledninger eller ledninger. Med Bluetooth-teknologi kan computere tilsluttes trådløst med printere, mobiltelefoner, PDA'er og andre elektroniske enheder. Når først Bluetooth-forbindelserne er lavet, forbindes enhederne nemt med hinanden for at dele data. Lær, hvordan du opretter en Bluetooth-plan for at forbinde dine elektroniske enheder trådløst.