Sådan opretter du en router til spil

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at din router er korrekt forbundet til din internetforbindelse, og at du kender SSID-navnet angivet til dit trådløse netværk og den type sikkerhed, som routeren er indstillet til. < /p>

2.

Plug din videospilkonsol (r) i routeren ved hjælp af et Ethernet-kabel, hvis routeren ikke er trådløs.

3.

Tilslut et trådløst netværkskort til konsollen (e), hvis du bruger en trådløs adapter. Den adapter, du har brug for, vil blive fremstillet af konsolets producent og tilgængelig hos enhver videospilleverandør.

4.

Tænd for konsollen og gå til skærmen for trådløse indstillinger i menuen. Afhængigt af konsollen vil den sti, du følger, normalt indeholde 'Indstillinger', 'Trådløse indstillinger' og / eller 'Rediger indstillinger.'

5.

Indtast navnet af dit router / trådløse netværk i skærmsektionen, der anmoder om SSID. Hvis du ikke kan finde dette, skal du gå til indstillingen for at indtaste eller indlæse et unoteret netværk; Navnet skal allerede vises, hvis routeren har SSID-udsendelse aktiveret. Vælg 'Infrastruktur' i netværkstilstandsboksen.

6.

Indstil sikkerhed på konsollen, så den passer til routeren, det være sig WEP eller WPA. Nogle konsoller og deres adaptere understøtter ikke WPA, så du skal have routerens sikkerhed indstillet til WEP.

7.

Link din gaming pc til routeren hvis du har en, og det er ikke allerede forbundet. Tilslut det med et Ethernet-kabel, eller gå til 'Netværksindstillinger' i pc'ens kontrolpanel. Gå til listen over tilgængelige netværk, og vælg din router, klik på 'Connect', og indtast routerns adgangskode.

Tips og advarsler

  • Kontakt en ekspert hos videospilleverandøren, hvor du købte den trådløse adapter for at finde ud af om adapterens specifikationer, f.eks. hvilken type sikkerhed det understøtter.
  • Spillernes dage spiller alene er forbi. Mange videospil har multiplayers funktioner, der gør det muligt for flere spillere at spille sammen på én gang, selv fra forskellige steder via internettet. Selv de nyeste spilkonsoller kan sluttes til internettet. Hvis du har flere konsoller og en pc med videospil, kan du forbinde dem alle med en router til live multiplayer spil på alle dem.