Sådan opsættes min Dell-computer til trådløst internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at din Dell-computer ikke er tilsluttet til internettet, når du begynder. For at gøre dette skal du blot fjerne det eksisterende modem fra væggen.

2.

Slut din trådløse router til dit højhastighedsmodem. Forskellige routere vil variere lidt, men alle vil grundlæggende forbinde til dit modem på samme måde. For at gøre denne forbindelse skal du bruge det netværkskabel, der normalt kører fra bagsiden af ​​din Dell til modemet, og i stedet omdirigere dette kabel, så det tilsluttes bag på den trådløse router i porten ved navn WAN, WLAN eller Internet. < /p>

3.

Tilslut kabelmodemet og giv det et minut eller to for fuldt ud at tænde og initialisere. Slut det trådløse router netværkskabel til den trådløse router ved hjælp af en hvilken som helst port på bagsiden, der ikke er WAN-, WLAN- eller Internet-porten fra før. Dette vil etablere en internetforbindelse, men det er en, der kun vil blive brugt midlertidigt.

4.

Start en webbrowser på din Dell og navigere til det websted, der er foreslået i routeren s kode. En adgangskode kan være påkrævet for at få adgang til dette websted, men denne adgangskode findes sammen med URL'en i dokumentationen til den trådløse router.

5.

Vælg et SSID og konfigurer den. SSID er simpelthen et navn på det trådløse netværk, du opretter, og er et navn efter eget valg, der giver dig mulighed for at identificere dit personlige trådløse netværk i fremtiden. Du kan også vælge et niveau af sikkerhedskryptering for at beskytte kodeord dit trådløse netværk. Denne adgangskode er også op til din egen præference. Klik på 'Anvend' for at gemme alle disse ændringer.

6.

Afbryd den midlertidige internetforbindelse, du oprettede for at få adgang SSID-opsætningssiden for den trådløse router. For at gøre det skal du afbryde netværkskablet fra din Dell-computer. Med dette frakoblet fra computeren bliver du nu ab le at bruge din nyoprettede trådløse forbindelse. Højreklik på netværksikonet nederst til højre på Windows-skrivebordets værktøjslinje; en undermenu vil komme op. Vælg 'Se ledige trådløse netværk.' Når du har gjort det, vises alle de trådløse netværk i dit område, der kan registreres af dit trådløse kort. Vælg navnet på det trådløse netværk, du lige har oprettet.

Opsætning af en Dell-computer til trådløst internet er en proces i flere trin, der sandsynligvis forveksler enhver, der ikke er teknisk i overensstemmelse med computere, eller som simpelthen ikke har oprettet et trådløst netværk på en computer før. Men selvom du falder ind i en af ​​disse kategorier, kan du oprette trådløst internet på din Dell med bare et netværkskabel, en trådløs router og noget manipulering af dit nuværende højhastighedsmodem.