Definition af et USB-kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilslut to pc'er

Et USB-USB-kabel (også kaldet USB Bridge) kan bruges til at forbinde 2 pc'er eller bærbare computere til hurtigere overførsel af data og filer.

Tilslut pc og USB-hubport

Med mange gamle generationens pc'er, der har USB-porte på konsolens bagside, bruges et A til B USB-forlængerkabel til at forbinde disse porte til en USB-hubport. Denne USB-hubport kan bruges til at tilslutte andre enheder og interface med pc'en.

Tilslut pc til eksterne enheder

Et A / B USB-type kabel kan bruges til at forbinde en pc til eksterne enheder som printere, scannere, USB-hukommelseskort og andre enheder.

Andre typer af USB-kabler

USB-printerkabel, USB til serielt kabel, digitalkamera USB-kabel, USB-datakabel, USB til Ethernet-kabel, USB-kabelkabel er andre typer USB kabler, der kan bruges til forskellige andre opgaver og funktioner.

USB-kabelproducenter

Kabler ubegrænset, Belkin, Fortron Industrial Co., Ltd. Scotle Technology Group Limited. Pro-Data International Corporation og andre er nogle vigtige USB-kabelproducenter. Et Universal Serial Bus-teknologibaseret (eller USB) -kabel blev udviklet til at erstatte gamle sorter af serielle og parallelle porte, der findes i computere. Et USB-kabel letter flere eksterne enheder til at kommunikere og interagere med en host-pc. USB specifikation begrænser længden af ​​et kabel mellem fuld hastighed enheder til 5 meter. Forskellige typer af USB-kabler kan bruges til at lette tilslutning og dataoverførsel mellem perifere enheder og en pc eller bærbar computer.