Fordele ved Network Hubs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Et netværksknap giver enkel forbindelse til et hjemmenetværk, der ikke behøver kompleks skift til at styre høje trafikhastigheder.

Omkostninger

Et simpelt netværksnav er væsentligt billigere end en skifte eller router. Nogle koster mindre end $30.

Fælles internetadgang

Et netværksknap gør det muligt at dele en enkelt internetforbindelse mellem flere computere.

Scalability

Netværkshubs kan have fire, fem , otte eller 16 porte, som computere kan tilsluttes. Mange netværkshubs har også en 'uplink' -port, som gør det muligt for brugeren at forbinde flere hubs, så flere computere kan sluttes til netværket.

Netværksovervågning

Da netværkshubs overfører alle data, der er modtaget til alle tilsluttede enheder, tillader de let og billig overvågning af hele netværket.

Bagudkompatibilitet

Et netværksknap er den billigste og nemmeste måde at forbinde nogle typer ældre netværksenheder med, specifikt dem, der kun understøtter 10BASE2-porte, til et moderne netværk. I et kablet netværk er alle computere og netværksenheder forbundet via ledninger eller kabler til et netværksnav, en switch eller en router. Forskellene mellem de tre typer af netværksforbindelsesenheder kan være forvirrende for lægfolk, men forskellene kan være vigtige i styringen af ​​dit netværk. Netværkshubs er den enkleste type tilslutningsenhed til lokale netværk (LAN) og tilbyder nogle forskellige fordele for hjemmenetværker.