Hvordan hænger DSL-modemer op til computeren?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilslutning af DSL-modem via Ethernet-forbindelse

For at forbinde et DSL-modem med en Ethernet-port, skal du bruge et segment af Ethernet-kabel, der svarer til den type Ethernet-kort, du har på din computer. Kontroller enhedsadministratoren på computerens operativsystem for at bestemme hvilken type kort du har. Slut den ene ende af kablet til Ethernet-porten på DSL-modemet, og den anden ende til Ethernet-porten på din computer.

Tilslutning af DSL-modem via USB-port

For at tilslutte en DSL-odem ved hjælp af en USB-port, skal du bruge et USB-kabel. Slut den ene ende af kablet til USB-porten på DSL-modemet og den ene ende til en ledig USB-port på din computer.

Tilslutning af telefonlinjer til DSL-modemet

Du skal forbinde en telefonlinje til dit DSL-modem, som giver dig adgang til internettet. Sørg for at bruge DSL-filtre på DSL-linjen og hver ekstra enhed i dit hjem, der er forbundet til en telefonlinje, f.eks. en telefonsvarer, en telefonsvarer og en satellit- eller kabel-tv-modtagerboks. Uden filtre vil du støde på statiske telefonlinjer og tabe internetforbindelse, når nogen bruger telefonen eller en anden enhed, der er forbundet til en telefonlinje.