Hvordan virker trådløse notesbøger?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Trådløst netværk

Trådløst netværk (kaldet wi-fi for kort) er en teknologi, der er designet til at give elektroniske enheder adgang til netværk og internettet uden at blive tvunget til at bruge nogen form for telefonledning eller Ethernet-linje. Dette er gavnligt for stationære computere, fordi mindre ledninger skal løbe til og fra maskinen, hvilket gør det nemmere at holde orden på de ledninger, du skal bruge. For bærbare computere betyder det, at du kan udnytte deres allerede bærbare natur og tage dem, hvor som helst du skal gå, og stadig forbinde til ethvert tilgængeligt netværk.

Område

Trådløse standardbøger i almindelig forbrugerniveau er generelt ved vilje af kilden af transmissionen. Et trådløst netværk har et begrænset rækkevidde; til hjemmebrug er standardområdet omkring 40 meter. Det betyder, at selv om det er muligt at tage din notesbog rundt i huset med dig og stadig forbinde til internettet, skal du forblive inden for 40 meter af signalets kilde.

Logistik

The eneste enhed, som en notesbog skal bruge til at oprette forbindelse til et trådløst netværk / internetkilde er et netværkskort. I ældre notesbøger var de et lille kort tilsluttet enten siden eller bagsiden af ​​en enhed. På alle nye modeller er de interne, hvilket betyder at de er indbygget i computerens inderside af en producent. En trådløs router konverterer data modtaget fra et netværk eller internettet til et signal, der kan overføres. En trådløs netværkskilde sender et datasignal modtaget af netværkskortet, som derefter konverterer signalet tilbage til data, der kan bruges af computeren.