Installation af en Wireless Internet Bridge Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Et trådløst netværk er den mest hensigtsmæssige type hjemmenetværk. Det giver brugerne adgang til internettet og alle enheder på netværket, hvor som helst i hjemmet uden at kræve en fysisk forbindelse.

Placering

Installation af en router til et trådløst netværk er et relativt simpelt spørgsmål. For det første er det vigtigt at finde en bedst mulig placering for routeren. For at routeren kan give det bedste signal til alle områder, er det bedst at installere den trådløse router på den mest centrale placering. Jo tættere din computer er på routeren, desto bedre hastighed vil det have, så routeren befinder sig i midten af ​​dit hjem eller forretning, sikrer de bedste hastigheder på alle steder.

Installationsproces

For at installere routeren, sæt den i en stikkontakt, og tænd den. Tilslut routeren til din internetkilde også. Vælg et navn til dit hjemmenetværk, også kendt som din Service Set Identifier eller SSID. Indtast disse oplysninger i routerkonfigurationen. Endelig skal du blot følge instruktionerne specifikke for din router for at tænde sikkerheds- og firewallfunktionerne og indstille et kodeord.