Sådan får du respekt for eHow

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Numero Uno: Skriv et par artikler for at oprette en god base for kolleger Venner til at læse og nyde. Interessant hjælper ... SILLY gør mig ohh så Laugh ... LAME = INGEN PENGE !!

2.

Det tager to baby !!: Gør VENNER. Spørg så mange mennesker som du kan for at være venner med dig ... SEND VEN ANMODNING NU !! Hej det hedder Networking !! eller bare desperat ...

3 er en Crowd: LEAVE NOTES-Good Ones ((INFORMATIVE)) nej jeg elsker dig s eller IOU s

4.

Kom tilbage til Mere !!: GØR KOMMENTARER - Socialiser ... har det sjovt !! og virkelig lærer at kende de mennesker, du har at gøre med ... det bliver bare bedre herfra

5.

Jeg kan ikke lide: Send meddelelser - Lad folk vide, hvornår du skriver en Ny artikel ... hvis de vurderer og kommenterer RETURN FAVOR ((Lad dem ikke være HANGIN MAN))

6.

Lad være med at spille med sticks !!: RATE- Do this on HVER hver kommentar du sender ... Og jeg mener ALLE kommentarer !! Hjælp en ven ud og vær ÆRLIG!

7.

Din i himlen: POST ON FORUMS- Få dit navn derude ... ((PROMOTE med andre ord)) Lad folk ved, hvad der er i din lille verden ... de er interesserede jeg promoverer ... ligesom du er ... og hvis du har spørgsmål kan du finde alle svar på forummet !! Et lille stykke af HIMMEL!

8.

Dette er fantastisk: ANBEFALING - Gør det kun hvis de er anbefalede ... Være ÆRLIGSTE og godt, hvis de fortrækker det gør det !!

9.

Nu er din mine ... Sidst men ikke mindst SKRIFT MERE ARTIKLER ... Vask RINSE OG REPEAT !!! Din god som guld på dette tidspunkt !!

Har du brug for flere vurderinger og visninger på dine artikler ?? Den eneste måde at få dem på er at give dem !! RESPEKER dine medmennesker og de vil hjælpe dig med at høste fordele i sidste ende ... IKKE TIL MENTION ekstra MOOLAH !!