Sådan finder du dit bruger-id hos netværksløsninger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til Networksolutions.com. Du får se en fane øverst til højre på siden, der siger 'Administrer konto'. Under 'Administrer konto' er en rullemenu, og den første mulighed er 'Log ind'. Klik på 'Log ind'. Dette fører dig til kontoadministrationssiden, hvor du vil se et log-in-område, hvor du kan indsætte dit bruger-id og adgangskode. Nedenfor er adgangskodeindstillingen et link, der læser 'Jeg har glemt mit bruger-id eller adgangskode.'

2.

Klik på linket som læser 'Jeg har glemt min bruger id eller adgangskode. ' Du bliver automatisk henvist til en ny side, der giver dig mulighed for at hente din adgangskode eller bruger id. På højre side af siden er der en kasse med information om, hvordan du henter dit bruger id. Dette kan gøres enten ved at levere den e-mail-adresse, som du brugte til at registrere domænenavnet eller ved at indtaste dit domænenavn.

3.

Indtast dit domænenavn i den viste boks og klik på 'hent bruger id' knappen. Der vises en ny side, der viser både den primære kontakt samt den tekniske kontakt. Der er to cirkulære knapper på siden, en til den primære kontakt og en til den tekniske kontakt. Klik på den primære kontakt og klik på 'Fortsæt'. Når du har klikket på 'Fortsæt', vises en side, der giver dig mulighed for at få dit bruger id sendt til din email-adresse på filen eller for at opdatere din email-adresse via fax, hvis din adresse ikke længere er gyldig. Hvis du antager, at din e-mail-adresse er gyldig, skal du blot klikke på indstillingen for at få dit bruger-id sendt til dig og klikke på knappen 'Fortsæt'. Din forespørgsel bekræftes så, og dit brugernavn bliver automatisk sendt til dig. Hvis du ikke ser det med det samme i din indbakke, skal du kontrollere din spam- eller junk-mappe for at se, om det gik der ved en fejltagelse.

4.

Vælg Muligheden for at opdatere din e-mail-adresse via fax, hvis din tidligere e-mail-adresse ikke længere fungerer eller er forældet, og klik på knappen 'Fortsæt'. Du bliver bedt om din nye e-mail-adresse og til at angive et telefonnummer. Klik på knappen 'gå' og fortsæt med at følge instruktionerne for at opdatere din e-mail-adresse via fax.

5.

Skriv ned dit bruger id, når du har fået det, og gem det også i din email for fremtidig reference. Hvis du oplever problemer med at forsøge at hente dit bruger-id eller brug for yderligere assistance, skal du klikke på Netværksløsningskunden service side (se Ressourcer). Kundeservice side indeholder både online kundeservice information samt telefonnumre for både USA og internationale kunder.

Network Solutions er en domæneregistreringstjeneste, der gør det muligt for enkeltpersoner og virksomheder at vælge og registrere både personlige og virksomhedswebstedadresser. De tilbyder også et utal af andre tjenester, herunder website hosting, e-mail og online marketing pakker, SSL certificeringer, virtuelle private servere og meget mere. Men måske er en af ​​de mest almindelige årsager til, at eksisterende kunder besøger webstedet Network Solutions, at hente et tabt bruger-id. Det gøres hurtigt og nemt og kræver kun nogle få enkle trin.