Sådan gør du DSL hurtigere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Test din DSL-hastighed. For at gøre dette, gå til Speedtest.net (se ressourcer nedenfor). På hjemmesiden for hjemmesiden vil du se et kort. Klik på din placering, og hjemmesiden vil gøre resten.

2.

Skriv ned den hastighed, hvormed hjemmesiden tæller din computer. Dette giver dig mulighed for at se præcis, hvor meget din internethastighed er steget, når du er færdig.

3.

Download DSL-tweaking-softwaren. Gå til dsl-speed.net og klik på 'Download software' fra hjemmesiden.

4.

Vælg den placering, du vil downloade fra.

5.

Gem filen på din harddisk på et sted, hvor du vil finde den senere.

6.

Udpak filen. For at gøre dette skal du bruge Winzip. Hvis du ikke har Winzip på din computer, kan du downloade en gratis prøveversion (se ressourcer). Når du har Winzip, højreklik på filen og vælg 'Uddrag'.

7.

Installer programmet. Åbn det udpakkede program, følg skærmopkaldene og læs og accepter vilkårene for service. Klik på 'Afslut', når du er færdig.

8.

Åbn programmet 'DSL-hastighed.'

9.

Vælg

10.

Vælg 'proces' igen.

11.

p>

Luk vinduet og genstart computeren.

12.

Gå tilbage til http://www.speedtest.net/ og se, hvor meget hurtigere din DSL er.

Højhastighedsinternet er ikke altid så høj hastighed som vi gerne vil have. Af denne grund kan du stadig øge din internetforbindelse, selvom du har et DSL-modem. Heldigvis er der en række softwareprogrammer, der er designet til at gøre dette. En lille smule downloadtid nu for et af disse DSL-tweaking-programmer kan spare dig timer på at vente på downloads i fremtiden.