Sådan holder du styr på alle dine venner Blogs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsaml alle dine venner blog-adresser. For eksempel: 'www.\_ \_ \_ \_ .blogspot.com'. Hvis de blogs, du læser, allerede findes i dine 'bogmærker' Du er et skridt foran spillet.

2.

Gå til Google og skriv ind u0026 quot; google-læser u0026 quot ;. Klik på den første mulighed. Opret og konto ved hjælp af din email-adresse og dit yndlingsadgangskode. Du skal ikke bekymre dig, hvis du ikke har en gmail-konto. Enhver e-mail-adresse vil fungere fint.

3.

Når det er gjort øverst på siden, vil der være en blå boks med et plustegn, der siger 'tilføj en abonnement u0026 quot ;. Her vil du klikke og indsætte i 1 blog-adress ad gangen. Du er velkommen til at hånden skrive alle adresser eller kopiere / indsætte adresserne fra dine bogmærker.

4.

Du vil se de blogs, du læser, eller som de kalder det 'abonnementer u0026 quot ; dukker op nedenunder i en kolonne. Når der nogensinde er et nyt indlæg, som du ikke har læst, vil blognavnet blive BOLD, og ​​et nummer vil derefter angive, hvor mange blogs du skal læse.

5.

Nu når du ønsker at indhente nye indlæg fra venner eller familie, er det bare at stoppe på din google-læserkonto!

Tips og advarsler

< li> Det virker ikke for blogs, der er private. Blogging er blevet den bedste form for at holde op med venner og familie. Der er så mange forskellige muligheder fra Blogger, Type-pad, Wordpress osv. Den sværeste del er at holde dem alle organiseret. Snart er dit bogmærke kæmmet fuld af blogs at læse. Men 90\% af tiden er der ingen nye indlæg at læse. Nå her er din løsning. To ord: Google-Reader! Din 1 stop 'shopping' til blogs!