Sådan installeres en trådløs netværksprinter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hvis du allerede har en trådløs router tilsluttet dit kabel / DSL-modem, kan du springe til trin 2. Husk blot, at nogle trådløse modem kun tillader 4 forbindelser, uanset om de er hårdt tilsluttet eller trådløs. Kontakt din routerproducent for at afgøre, om dette er tilfældet. Hvis du tilslutter din router for første gang, skal du slukke for alle enheder, der inkluderede modemet. Tilslut modemet til routeren, tilslut hovedcomputeren med ethernet, genstart modem og derefter computeren. Installer router-software og følg instruktionerne for at oprette et sikkert netværk.

2.

Når du opretter et sikkert netværk, er der tildelt en SSID, der gør hver enhed utilgængelig af eksterne hackere. Du vil bruge denne information, så du ikke behøver at indlæse denne information hver gang. Routeren vil allerede genkende denne enhed som en del af netværket.

3.

Nogle WIFI-printere har en aktiveringsknap på printeren, så den er 'one-touch' genkendt af routeren, så alle enheder kan bruge printeren trådløst. Hvis dit ikke gør det, skal det programmeres ved hjælp af de sikre oplysninger . Printerproducenten giver dig trinvise instruktioner om, hvordan du gør det, da ingen er nøjagtigt ens.

4.

Når printeren er konfigureret til at fungere i dine netværksenheder, skal du vil simpelthen udskrive den måde, du ville med en hårdt kablet printer. Netværksproblemer kan opstå fra tid til anden, men for det meste vil du nyde den frihed, som trådløs udskrivning giver.

Tips og advarsler

  • Husk, at en trådløs printer stadig kræver nogle kabler (netledning, telefonkern til fax osv.)
  • Vores tekniske verden bliver mere og mere trådløs som tiden går videre. Vores telefoner, vores internetadgang og vores printere. Opsætning af denne trådløse enhed er forholdsvis let, når du kender de involverede trin.