Sådan laver du en computer, der er trådløs tilsluttet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Luk computeren. Hvis du har en bærbar computer, skal du fjerne batteriet. Vend over din computer og find batteriet i den øverste mellemdel. Brug glidemekanismen lige under batteriet for at frigøre det.

2.

Fjern pc'ens tilfælde for at få adgang til komponenterne indeni. Brug en anti-statisk armbånd, også kendt som en jordrem. Se i din vejledning om placeringen af ​​computerens skruer. Brug en Phillips-skruetrækker til at fjerne skruerne og åbne sagen.

3.

Kontroller, om der er en tom PCI-slot - Et langt rektangulært slot placeret i nærheden af ​​bundkortet. (Andre modem eller ethernet-kort vil allerede optage nogle af disse slots.)

4.

Indsæt det trådløse (eller PCI) kort i en åben slot. Skru metalholderen ud og sæt den til side. Skub forsigtigt det trådløse kort i sporet. Pas på ikke at røre ved nogen af ​​kortets kredsløb.

5.

Udskift alle skruerne og luk pc'ens tilfælde. Tilslut din computer og sæt den i gang igen.

6.

Installer dine trådløse kortdrivere. Når din computer tændes igen, registreres den nye hardware automatisk. Indsæt cd'en, der følger med det trådløse kort, og følg guiden til automatisk installation for at installere driverne.

For mange mennesker er kabelforbundne internetforbindelser en ting fra fortiden. Desværre er ikke alle pc'er automatisk trådløse aktiverede, og nogle kommer ikke med et trådløst (eller PCI) kort. Heldigvis er det nemt at installere et trådløst kort i din pc for at muliggøre en trådløs forbindelse.