Sådan udskiftes din hjemme telefon med Skype

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Du skal bruge en højhastigheds internetforbindelse. Hvis din internetforbindelse er langsom, kan det medføre problemer med dine opkald. Hvis du har langsom internet, kan det stadig spare dig for at opgradere dit internet og bruge Skype som din hjemme telefon. Check med din internetudbyder og find ud af hvilken beslutning der passer bedst til dig.

2.

Gå til Skype.com og tilmeld dig en konto. Download den nyeste version af Skype, hvis du ikke allerede har det.

3.

Find ud af, hvilken plan der passer bedst til dig. Skype til Skype-opkald er gratis, men siden du 'Hvis du udskifter din hjemme telefon, skal du have en abonnement (som giver dig mulighed for at foretage ubegrænsede opkald) og et online nummer (som giver dig mulighed for at modtage ubegrænsede opkald).

4.

Hvis du kun foretager telefonopkald i USA og Canada, kan du tilmelde dig US u0026 Canada-planen for $2,95 / måned. Andre planer varierer afhængigt af omkostningerne, afhængigt af dit abonnement. hvor du vil foretage ubegrænsede opkald.

Omkostningerne ved et online nummer afhænger af, hvor længe du vil beholde online nummer. Du får rabat på online numre, når du har en abonnement, så det ville koste enten $18 hver tredje måned eller $60 for et helt år. - Du skal ikke bekymre dig, du mister ikke dit online nummer, når tiden er færdig, du skal bare forny den.

6.

Find ud af, hvad du vil have t o brug som telefon - et headset eller en VoIP-telefon. Headsets er meget billigere, men det kan være en besvær, medmindre du får et trådløst headset. VoIP-telefoner er lettere at bruge som hjemme telefon, da de ligner og fungerer som en faktisk telefon. Skype.com har mange telefoner at vælge imellem, men du kan også finde dem til salg på Ebay eller endda hos Walmart.

Tips og advarsler

  • Getting oprettet med Skype kan være lidt forvirrende, men lad det ikke holde dig i at prøve det. Personligt ventede jeg på at prøve Skype, fordi jeg fandt det for kompliceret, men jeg ville ønske, at jeg ville have prøvet det før, fordi det har sparet jeg er masser af penge. Det er også lige så nemt at håndtere som en almindelig telefon, når du er vant til det.
  • Skype er mere overkommelig end de fleste fastnettelefonplaner og tilbyder ubegrænset nationale såvel som internationale opkald. Sådan erstatter du din hjemme telefon med Skype.