Sådan videresendes en forbindelse fra en SMTP-server til en proxy

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Identificer hvilke SOCKS proxy'er der er tilgængelige for dig at bruge. En internetsøgning efter 'free socks proxy' vil give nogle resultater, men disse proxyservere er typisk overbelastede og har meget dårlige resultater. Du har måske svært ved at få dine beskeder leveret. Alternativt kan du tilmelde dig en abonnementsproxy-tjeneste, som giver dig adgang til private proxy'er, der er garanteret at arbejde. Unikke internettjenester tilbyder ikke kun proxyserverne, men en særlig proxy firewall, der kan rotere de proxyer, der bruges. Se linket i afsnittet Ressourcer nedenfor.

2.

Konfigurer din e-mail-software til at arbejde med proxyen. Få adgang til indstillingen og indstillingerne for e-mail-softwaren ved at klikke på 'Værktøjer' og derefter 'Valg' (angivet som 'Indstillinger' i nogle programmer). Når du har åbnet indstillingerne for programmet i programmet, skal du gå til området 'Forbindelser' og indtaste oplysningerne for din SOCKS-proxy. Disse oplysninger vil indeholde proxy-IP-adressen og portnummeret. Bemærk, at hvis du bruger proxy firewall-softwaren nævnt i det foregående trin, vil den automatisk konfigurere alle dine programmer til at arbejde med den rigtige proxy-forbindelse.

3.

Brug din e-mail-software som normalt. SMTP-serveren sender din besked til SOCKS-proxyen, der er identificeret i indstillingerne og indstillingerne. Proxyen sender derefter dine e-mail-meddelelser til de påtænkte modtagere, og udsætter kun proxy-IP-adressen og ikke din egen IP. Hvis du støder på problemer med at sende beskeder, skal du se forbindelsesindstillingerne for at indtaste oplysningerne for en alternativ proxyserver.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruger en web baserede email-konto, som f.eks. Yahoo eller Gmail, kræver du ikke en SOCKS-proxy. Anvend en standard html proxy til browserens indstillinger.
  • SMTP står for Simple Mail Transfer Protocol. Det er navnet, der almindeligvis gives til den udgående mailserver, som overfører din besked til modtagerens indgående mailserver. Desværre, når en email er sendt, er en del af de informationer, der relayes, den IP-adresse på den person, der sender meddelelsen . Der er en række grunde til, at du ikke vil have din IP-adresse flydende på internettet. Den bedste måde at beskytte din IP-adresse på er at bruge en proxy, men ikke bare en standard web proxy. For e-mail, nyhedsgrupper og chatprogrammer skal du bruge det, der er kendt som en SOCKS-proxy. Følg disse enkle trin for at lære at sende en forbindelse fra din SMTP-server til en SOCKS-proxy.