Hvordan virker DSL Netzero?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Grundlæggende

Netzero DSL (kort for digital abonnentlinje) er en højhastigheds internetforbindelse, der leveres af firmaet Netzero. DSL giver højhastigheds-digital internetadgang over normale telefonlinjer. Ud over at være betydeligt hurtigere end opkaldsforbindelse, tillader Netzero DSL en person at bruge sin telefon samtidig med at hans computer er forbundet til internettet. Dette er muligt, fordi DSL bruger højfrekvente transmissionsteknikker. En telefontjeneste bruger lavfrekvent transmission.

Opsætning

Det eneste stykke hardware, der kræves for at få Netzero's DSL-service (bortset fra en computer, naturligvis) er et DSL-modem. Denne enhed tager signaler fra Internet og går fra computeren til en transmissionsfrekvens, der kan bruges over en telefonlinje. Netzero hævder, at DSL-tjenesten er 50 gange hurtigere end et standard 56K modem, der kører opkaldsinternet.

Bonuselementer

Derudover Netzeros DSL-tjeneste er i øjeblikket bundtet med en række nyttige artikler til at levere internetadgang. Abonnenter får adgang til Nortons online antivirusprogram, som forhindrer virus og spyware i at komme ind på en brugers computer. Brugerne får også deres egen 'MegaMail' e-mail-konto samt en popup-blocker, der forhindrer websider i at indlæse annoncer, du ikke klikker på.