Sådan bruger du Bluetooth-teknologi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut din mobiltelefon til en printer til at udskrive trådløst. Brug en bluetooth-aktiveret printer eller indsæt en USB-Bluetooth-adapter i en USB-port på printeren. Åbn Bluetooth-menuen på mobiltelefonen, og par telefonen til printeren for at muliggøre udskrivning.

2.

Brug en Bluetooth-adapter på en bærbar computer eller stationær computer for at aktivere computeren at være bluetooth kompatibel med andre Bluetooth-enheder. Indsæt adapteren i en USB-port, og følg installationsvejledningen, som skal starte automatisk.

3.

Tilslut din bærbare computer eller stationære computer til en Bluetooth-aktiveret mus for at bruge musen trådløst . Åbn Bluetooth-menuen på computeren, og par computeren til musen for at aktivere musen.

4.

Tilslut en Bluetooth-lydsender til en Bluetooth-kompatibel personlig medieenhed for at aktivere trådløs streaming af lyd til hovedtelefoner, et headset eller Bluetooth-kompatible højttalere.

5.

Brug en mobiltelefon som modem til at forbinde en bærbar computer til internettet, når andre internetforbindelser er ikke tilgængelige. Par den Bluetooth-aktiverede mobiltelefon og den bærbare computer og etabler derefter mobiltelefonen som et modem ved at åbne mulighed for 'Internet deling' på mobiltelefonen.

Bluetooth-teknologi er meget mere end kun evnen til at tale håndfri på din mobiltelefon. Bluetooth-teknologi er evnen til at forbinde en række elektroniske enheder til hinanden trådløst. Bluetooth-teknologi kan bruges til at forbinde en printer og en mobiltelefon, en mus og en computer, en mobiltelefon og en GPS-enhed eller en personlig medieenhed med et headset. Lær, hvordan du bruger Bluetooth-teknologi, så du kan udvide dine elektroniske enhedsfunktioner og -forbindelser.