Sådan downloades fra en computer til en PS3 via en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Konfiguration af en medieserver

1.

Kontroller, at din computer og din PS3 begge er tilsluttet samme netværksrouter. Hvis det er et lokalt lokalnetværk (LAN), skal begge tilsluttes til routeren via Ethernet-kabler.

2.

Kontroller, at din computer har aktiveret andre enheder på netværket for at se det. Denne handling varierer afhængigt af dit operativsystem. Eksempelvis kan Vista-brugere følge nedenstående trin.

3.

Træk op på 'Kontrolpanel' og klik

4.

Klik på 'Slå Windows-funktioner til eller fra' under afsnittet 'Programmer og funktioner'.

5.

Find mappen 'Internet Information Services' i vinduet 'Slå Windows-funktioner til eller fra', som dukker op. Hvis feltet til venstre for den pågældende mappe ikke er aktiveret, skal du aktivere den. Computeren skal genstarte for at registrere ændringerne.

6.

Åbn Windows Media Player (eller din tilsvarende) og vælg fanen 'Bibliotek'.

7.

Klik på 'Media Sharing ...' i listen, der falder ned.

< p> 8.

Kontroller, at 'Del mine medier' er markeret og klik på 'OK'.

9.

Klik på 'Ukendt enhed 'nu vises i vinduet' Del mine medier 'og' Tillad 'adgang til dine medier. Dette er PS3.

Visning og kopiering af filer i din PS3

1. < / p>

Vælg (generelt ved at trykke på knappen 'X') medieserveren (din computer), der nu er tilgængelig i indstillingerne 'Billeder', 'Musik' og 'Film'.

2.

Rul gennem de forskellige filer, der er angivet i Serveren, og find den fil, du vil se kopi på Playstation.

3.

Tryk på 'X' -knappen, hvis du ønsker at afspille eller se filen. For at kopiere den skal du trykke på 'Triangle' men ton for at hente listen over muligheder for den pågældende fil.

4.

Vælg 'Kopier' og vente, da PS3 kopierer filerne fra din computer til den s harddisk. Når det er færdigt, forbliver filerne på PS3-harddisken, indtil du sletter dem selv.

Tips og advarsler

  • Denne artikel gælder kun Windows Vista Brugere. Mac og andre operativsystembrugere kan kræve et andet sæt trin.
  • Playstation 3 er et uvurderligt redskab i disse dage til at nyde forskellige former for underholdning på et enkelt sted. Det spiller spil, dvd'er, Blu-Ray-diske og cd'er. En ting, der dog sætter det et skridt over konkurrencen, er dets evne til at dele filer med din pc og endda kopiere dem via en netværksrouter til dens harddisk.