Sådan finder du svar på dine Ehow-spørgsmål

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Søg efter emner inden for ehow. Hvis du har brug for indsigt i, hvordan du får flere visninger, skriv det ind og søg i ehow-biblioteket. Der er mange artikler om dette emne. Andre ehow forfattere vil ærligt dele deres erfaringer og tip. Sørg for at kommentere og bedømme.

2.

Gå til fanen Fællesskab. Der finder du et u0026 quot; Forum u0026 quot; fane. Klik på det.
Skriv så et par nøgleord for at se, om emnet er blevet diskuteret der. Mere end sandsynligt, hvis du har et spørgsmål om din ehow-konto, er du ikke den første. Du vil se, hvordan andre håndterede situationen samt finde nye løsninger og svar på dine spørgsmål og bekymringer.

3 .

Spørg dine ehow-venner. Hvis du ser et medlem, der har været med ehow et stykke tid, skal du sende dem en e-mail og bede om deres ekspertråd. Husk ehow er et fællesskab af deling. Hvis medlemmet ikke gør det ved at de kan videresende dit spørgsmål til en anden, der kan have dit svar.

4.

Gå til din profil. Se under kompensationsmenuen. Klik på FAQ. Det vil angive omkring 20 af de mest stillede spørgsmål vedrørende betalinger. Alt fra distribution, til sporing og ændring af betalingspostkontoen.

5.

Hvis du stadig finder, at dit spørgsmål kræver mere opmærksomhed. Find bunden af ​​siden. Det vil have en 'Kontakt os' Link. Dette link fører dig til en side, der tilbyder flere ofte stillede spørgsmål. Læs også disse ofte stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er besvaret der, skal du udfylde formularen, der kræver dit profilnavn, e-mail-adresse og kategori, som dit spørgsmål falder ind under.

6.

Sørg for, at din forespørgsel er detaljeret og direkte. Tillad tid til ehow-personalet til at kontakte dig, flere indlæg kan forsinke processen samtidig med at det giver uretfærdighed for andre, der sender anmodning efter din.

På et eller andet tidspunkt vil vi have spørgsmål vedrørende vores ehow-konto. Det kan variere fra hvorfor jeg ikke opdaterer, hvordan man sender til en konkurrence. Brug følgende tips til at finde svar på dine spørgsmål.