Sådan logger du på en netværksafbryder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til kommandoprompten DOS: Klik på 'Start', og klik derefter på 'Kør' (for Vista skal du blot klikke på 'Start'), skrive 'cmd' i vinduet, der viser og Tryk derefter på 'Enter'.

Telnet til IP-adressen på den switch, som du vil tilslutte til: skriv 'telnet switch-ip-address' (hvor 'switch' -ip-adresse 'er ip adressen til din switch); og tryk derefter på 'Enter'.

3.

Indtast brugernavnopsætningen til din brug på kontakten ved 'Brugernavn:' prompt; og tryk derefter på 'Enter'.

4.

Indtast adgangskoden, der svarer til din switch brugerkonto ved 'Password:' prompt; og tryk derefter på 'Enter'.

Tips og advarsler

  • Oprindelig kontakt login er typisk i en 'ikke-privilegeret' tilstand. Du skal indhente en 'Aktiver' (dvs. 'privilegeret') kodeord, hvis du skal udføre privilegerede opgaver som f.eks. At skifte konfigurationsændringer. Når du er logget ind, skal du trykke på 'ena' og trykke på 'Enter;' skriv 'aktiver' adgangskoden, og tryk derefter på 'Enter'. Hvis du ser meddelelsen '#', er du nu i privilegeret tilstand.
  • Når du identificerer de forskellige netværkskoblere på et netværk, skal du til sidst få adgang til disse kontakter for at kontrollere forskellige netværksindstillinger samt ændre og / eller teste forskellige netværksindstillinger. Korrekt logning på en netværksafbryder ved hjælp af korrekte legitimationsoplysninger giver dig mulighed for at se skiftekonfigurationen og potentielt ændre skiftkonfigurationen.