Sådan maksimerer du afstanden med din trådløse router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer din router i et meget centralt område, så afstanden fra alle vinkler er den samme afstand, som hjælper med at øge styrken af ​​dit signal.

2.

Sørg for, at din router er væk fra enheder, der kan interferere med routeren, f.eks. mikrobølger, telefoner, ETC.

3.

Tilpas indstillingerne for din router. Indstillingerne varierer mest sandsynligt pr. Enestående situation.

4.

Sikre din trådløse forbindelse, så kun din husstand bruger det, og andre kan ikke absorbere din brug og sænke den Hvis du ikke er sikker på, hvordan du skal henvende dig til fabrikantens startside og søge efter instruktioner, hvis de ikke var med eller ring og tal med der, hjælper desk til at gå igennem processen.

5.

Undersøg de forskellige typer routere for at sikre dig, at du får det mest produktive til at holde afstanden og fremskynde i dit hushold.

6.

Disse tip er sandsynligvis bare ramt overfladen til info som denne, men mest sandsynligt er disse meget almindelige og mere brugervenlige til at hjælpe dig med at opnå dette.

Tips og advarsler

< / p>
  • Sikker router
  • At maksimere afstanden til din trådløse router er en stor ting i disse dage, fordi stort set hvert hus også går på denne rute. Nogle gange, selvom vi løber ind i zoner, hvor vi undrer os over, hvorfor signalet virker for svagt og bliver frustreret over dette. I denne artikel får du nogle gode tip om 'Sådan maksimerer du afstanden med din trådløse router' så du og alle andre i din husstand får maksimal hastighed og afstand uden afbrydelser.