Sådan opsættes en Bluetooth-enhed på en Acer-notebook

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb en Bluetooth-adapter. Disse adaptere tilsluttes til din Acer USB-port og opretter et mini-Bluetooth-netværk. De koster normalt mellem $30 og $50 og kan købes hos elektronik og store boksforhandlere.

2.

p> Installer Bluetooth-styringssoftwaren. Der skulle have været en installations-cd, der blev bundtet med din adapter. Du skal blot indsætte denne cd i cd-rom-drevet på din computer og følge vejledningen for at installere softwaren. Når du er færdig, skal du genstarte computeren.

3.

Slut din Bluetooth-adapter til USB-drevet. Administrationsprogrammet, du installerede i det foregående trin, starter og spørger, om du vil bruge denne adapter til at udsende et Bluetooth-signal. Tryk på 'Ja' eller 'OK' for at fortsætte.

4.

Sæt Bluetooth-enheden i 'Discovery' -tilstand for at finde den Bluetooth-enhed, du vil bruge. Anbring derefter enheden i 'Synkroniseringsfunktion', som gør det muligt at finde det. Når de to enheder finder hinanden, dannes et link. Ledelsesprogrammet vil bede dig om at bekræfte linket. Når du er færdig, skal du kunne bruge din Bluetooth-enhed, så længe computeren er tændt og adapteren er tilsluttet.

Acer bærbare computere er en række budget-centreret computere, der tilbyder bærbarhed og forbindelse som deres bedste funktioner. Hvis du for nylig har købt en Acer-notesbog, og har fundet ud af, at du virkelig har brug for Bluetooth-funktionalitet, kan du installere og konfigurere dine foretrukne Bluetooth-enheder ved hjælp af en Bluetooth-adapter, der tilsluttes til din Acer Notebook.