Sådan tilslutter du WiFi til en USB

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at din computer har mindst en USB-slot. Disse slots bruges normalt til at forbinde MP3-afspillere, eksterne harddiske og tommelfinger til en computer.

Køb en WiFi USB-adapter fra enhver computer eller elektronik butik. Online-butikker har ofte et bredt udvalg af WiFi USB-adaptere. Prisen vil være omkring $25 til $30.

3.

Tænd computeren og tilslut WiFi USB-adapteren til den ledige USB-slot. Computeren skal automatisk registrere USB-enheden. Hvis nogen software fulgte med adapteren, skal du installere og følge instruktionerne på skærmen. Nogle adaptere kan omfatte de nødvendige installationsdrivere om bord.

4.

Åbn kontrolpanelet og gå til 'Netværksindstillinger.' Hvis adapteren virker korrekt, og der findes tilgængelige trådløse netværk i nærheden, skal du prøve at oprette forbindelse til det trådløse netværk. Vælg enten dit eget hjemmenetværk eller, hvis du bruger et offentligt netværk, vælg det netværk.

Tips og advarsler

  • Mange WiFi-USB-adaptere fungerer kun med Windows baserede computere. Kontrollér adapteremballagen og specifikationerne før du køber for at sikre kompatibilitet med computeren.
  • Adgang til usikrede trådløse netværk kan åbne din internetbrowsning og computer for sikkerhedstrusler.
  • Hvis du tilslutter en WiFi USB-enhed til en computer eller bærbar computer, der mangler et indbygget trådløst kort, kan du få adgang til et trådløst netværk. Trådløse netværk kan bruges til at få adgang til internettet, dele printere og oprette forbindelse til andre computere på netværket. Tilslutning af WiFi via USB er hurtig og nem at gøre.