Sådan udregnes en POP3-server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Brug ISP-navn

Gå til kommandoprompten DOS: Klik på 'Start', og naviger til 'Kør', og skriv derefter 'cmd' i kommandoen vindue (for Vista skal du blot klikke på 'Start' og derefter skrive 'cmd'); og tryk derefter på 'Enter'.

Type 'nslookup' efterfulgt af 'pop3.YOURISP' - hvor YOURISP kan være for eksempel 'comcast.net.' Tryk derefter på 'Enter'. (For eksempel: nslookup pop3.comcast.net u0026 lt; Enter u0026 gt;). Noter 'aliaserne' i det viste svar; f.eks. 'pop3.comcast.net' og 'mail.comcast.net'.

3.

Klik på 'Start', 'Indstillinger' og derefter 'Kontrolpanel'. Dobbeltklik på ikonet 'Mail'.

4.

Klik på 'Tilføj', og indtast derefter et beskrivende profilnavn, og klik derefter på 'OK'.

< p> 5.

Klik på 'Tilføj en ny e-mail-konto', og klik derefter på 'Næste'.

6.

Vælg 'POP3' 'Næste.'

7.

Indtast alle brugernavn og serveroplysninger, og test derefter indstillingerne. Indtast dit navn i feltet 'Dit navn' skriv din fulde internetudbyder-e-mail-adresse i feltet 'E-mail-adresse'. Indtast dit internetudbyder-brugerkonto navn i feltet 'Brugernavn' (undertiden det samme som din e-mail-adresse). Indtast din ISP-e-mail-adgangskode i feltet 'Password' (sørg for at klikke på afkrydsningsfeltet 'Husk adgangskode'. Indtast POP3-servernavnet (bemærket fra trin 2 'nslookup') i feltet 'Indkommende e-mail-server (POP3)' Skriv det udgående SMTP-servernavn i feltet 'Outgoing Mail Server (SMTP)'. Klik på 'Testkontoindstillinger' og gennemgå resultaterne for succes eller fiasko.

Tips og advarsler

  • Succes i trin 7 angiver, at du faktisk har fundet ud af den korrekte POP3-serverinformation. Ring til internetudbyderen med specifikke detaljer og fejlmeddelelser, hvis 'Testkontoindstillinger' -trinnet fejler, og internetudbyderen kan bekræfte POP3-servernavn og kan hjælpe dig med at teste.
  • Når en bruger opsætter Outlook-e-mail, skal hun bestemme og bekræfte / teste internetudbyderens korrekte POP3-servernavn og legitimationsoplysninger for at modtage internet-e-mail. Selvom det ser ud til at være en temmelig trivial opgave for dem af en mere teknisk natur, kan det virke skræmmende for ikke-tekniske brugere.