Dele af en laserjet printer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tonerkassette

Tonerkassetten indeholder den polymere toner, der er bundet til papiret ved hjælp af varme og tryk.

Fuserenheden

Fuserenheden er hvor polymerpulveret fra tonerkassetten binder til papir under den intense varme, når den passerer indersiden af ​​printerens papirvej.

Klemruller

Knipvalserne trækker papiret langs den rigtige vej inde i printeren. Disse ruller skal håndteres forsigtigt med latexhandsker, eller de mister den nødvendige 'klæbeevne', der er nødvendig for at trække papiret langs printerstien.

Hukommelse

Ligner PC-hukommelse, giver printerhukommelse store mængder data gemt, indtil printeren er klar til at udskrive dokumentet eller filen.

Porte

Printerporte gør det muligt for printeren at blive tilsluttet direkte til en computer eller et netværksdata-stik. De fleste printere er udstyret med både en USB-port og en netværksport. Den første laserjet printer blev introduceret i 1969 af Xerox. Xerox producerer nu store multifunktionelle kommercielle printere, der er i stand til at producere professionelle kvalitetsbøger, farvebilleder og rapporter. HP Laserjet-printere er det mest populære forbrugermærke til hjemmebrugere. HP sælger næsten 10 millioner af disse populære hjemprintere om året gennem forskellige detailhandlere.