Hvordan fungerer Ethernet-switche?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Pakkefiltrering

Oplysningerne flyttes via Ethernet-switche på samme måde som data overføres via internettet - pakkeoverførsel / -kobling. Ethernet bruger pakkeskift til at sende data på tværs af et netværk til forskellige computere. Ethernet skifter filterdatapakker fra omskifteren til computeren. Enhver datapakke, der ikke er i overensstemmelse med en filtype eller er en skadelig fil, distribueres ikke (videresendes) til computeren. Hver switch modtager en datapakke, og omskifteren analyserer datapakken for stabilitet (om pakken er fejljusteret eller beskadiget, vil kontakten stoppe videresendelse af pakken). Gode ​​pakker videresendes til computeren på netværket.

Båndbredde

Enheder, der forbinder til en Ethernet-switch, modtager det samlede båndbredde signal. Hver enhed forbinder til Ethernet-kontakten via en port. Ethernet-switche angiver et kollisionsdomæne for hver switchport, i modsætning til et nav, der kun omfordeler et signal til alle portene. Med Ethernet-switches sendes oplysningerne mellem forskellige porte videre til andre enheder eller computere i netværket uden at forsinke den anden enheds datastrøm eller en anden computers samtaler (inklusive telefoner med Voice over Internet Protocol [VoIP]). < h2> Plug and play Ethernet-switche er plug-and-play-enheder, hvilket betyder, at brugeren ikke skal oprette et netværk fra bunden. Ethernet-omskifteren begynder at oprette et kort, mens informationspakker føres gennem kontakten. Ethernet-switchen vil dele netværket i isolerede kollisionsdomæner (datapakker vil ikke kollidere, hvis flere brugere sender data pakker på samme tid og på samme netværk).

Noder og datakollision

Flere knudepunkter er tilsluttet sammen via Ethernet-switche (svarende til, hvordan routere forbinder computernetværk til andre computernetværk). Noder er forbindelsespunkter på computernetværk. Hver knude er en computer, der er forbundet til netværket, der er i stand til at kommunikere med andre computer noder på samme netværk. Ethernet-switche tillader datatrafik fra forskellige noder at tage alternative ruter på samme netværk for at undgå datakollision. Afbrydere fanger alle dataoverførsler fra en node og derefter ruter dataene over den relevante vej til en anden node. Alle kontakter og knudepunkter er direkte forbundet på netværket, hvilket gør datatransmissionen mellem netværksforbindelsespunkter øjeblikkelig (data stopper ikke ved et skæringspunkt på et Ethernet switch-netværk).