Hvordan virker Skype-telefoner?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Skype-telefoner Log ind på Skype VoIP-netværket

Når en Skype-telefon først tændes, indtaster brugeren et Skype-brugernavn og en adgangskode for at logge på Skype-netværket. Fra dette tidspunkt vil telefonen automatisk logge ind på brugeren, når hun tænder for enheden, så telefonen altid er tilsluttet, når der er en internetforbindelse. Internetforbindelser kan være fra en hjemme-router eller et offentligt netværk både i plug-in og Wi-Fi-formularer.

Skype-telefoner bruger indbygget software og hardware

Skype-telefoner omfatter deres egne Wi-Fi eller tilsluttede forbindelser , afhængigt af typen af ​​Skype-telefon. Da disse oplysninger er integreret i enheden, behøver Skype-telefonen ikke yderligere software installeret på brugerens pc, fordi den kan oprette forbindelse direkte til netværk, der tilbyder internetbrug.

Hvordan Skype-telefoner håndterer opkald

Skype-tilbud sit eget netværk, der er bygget meget som Kazaa s peer-to-peer-netværk, men dets proprietære system er langt mere avanceret. Millioner af brugere er i stand til at logge ind og forblive forbundet til Skype-netværket, da de foretager opkald.
Brugerens stemme konverteres til et digitalt signal og sendes over Skype-netværket til et sæt globale supernoder, der derefter viderestiller opkaldene til den påtænkte part. Supernoder er stort set store servere over hele verden, som giver en gennemgang for Voice over Internet Protocol (VoIP) opkald, der skal håndteres.