Hvorfor Slut en pc til et netværk?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Local Area Networks (LAN'er) bruges inden for samme kontor til at forbinde alle computere sammen, således at ikke kun informationer, men også andre ressourcer kan deles af dem alle. For eksempel er der Generelt er det ikke nødvendigt at forbinde en printer eller en scanner til hver computer i et firma.Det vil være forbundet til et par computere Andre computere kan få adgang til enheden ved at sende en anmodning via LAN til den computer, som enheden er tilsluttet. er gemt på denne måde.

Betydning

Et andet vigtigt aspekt ved computernetværk er at være pålidelighed. Hvis der er nogen CPU'er til rådighed, kan en anden, selv om man fejler, tage sit job op, og der ses ingen effekt på virksomheden selvom forestillingen kan falde lidt, men hvis en selvstændig computer fejler, skal jobbet vente, indtil det er repareret. På mange anvendelsesområder, som militær, medicin, navigation, trafikkontrol og bankarbejde, er det kontinuerlige break-free driften af ​​systemet er meget mere importa nt. Også backup af filer og database kan nemt laves på flere computere for at øge pålideligheden.

Funktioner

Mange små computere er billigere end en stor computer. En mainframe vil være dyrt. Så i de fleste tilfælde er det bedre at bruge mange sammenkoblede computere end at bruge en mainframe. Mainframes er omtrent 10 gange hurtigere end en enkeltchip computer, men de har tendens til at koste tusind gange mere. Når arbejdsbyrden stiger, kan flere processorer simpelthen tilføjes til det allerede eksisterende lokale netværk (LAN).

Advarsel

En anden vigtig årsag til at forbinde en pc til et netværk, der ofte forsømmes, er kommunikation. Hvis pc'erne er forbundet til internettet, kan enhver person fra overalt i verden kommunikere med enhver anden person, selvom han eller hun sidder i den anden ende af kloden. Du kan lave rapporter sammen; ændringer foretaget af en person vil straks reflektere på skærmen af ​​den anden. Netværk ignorerer fysiske barrierer, øger kommunikation, hastighed og ydeevne.

Fordele

Der er mange grunde til at forbinde en pc til et netværk. Et computernetværk er en gruppe af computere, der er forbundet til hinanden. Mange gange er printere også forbundet med et netværk. Computere, der er tilsluttet netværk, giver mulighed for kommunikation og deling af ressourcer. Netværk er overalt i dag, og de fleste computere i dag er forbundet med en eller anden type netværk. Der er mange grunde til dette, men den vigtigste årsag til at oprette forbindelse til et netværk er ressourcedeling. Et firma med mange kontorer i forskellige geografiske områder skal dele data og overvåge begivenhederne i de øvrige kontorer. Data, programmer og udstyr kan stilles til rådighed for mange computere placeret på forskellige steder ved hjælp af netværk.