Sådan ændres trådløse indstillinger på en D-Link Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Dobbeltklik på skrivebordets ikon til dit websøgningsprogram på enhver computer, der i øjeblikket er forbundet til internettet via den trådløse router. Skriv sætningen 'http://192.168.0.1' i adresselinjen og tryk derefter på 'Enter' -tasten på tastaturet for at få adgang til D-Link interfaceportalen.

2.

< p> Klik på knappen 'Log på' i midten af ​​skærmen. Læg adgangskodefeltet tomt og skriv ordet 'admin' i brugerens tekstfelt. Klik på knappen 'OK' for at få adgang til routerens indstillingsmenu.

3.

Klik på knappen 'Hjem' øverst i indstillingsmenuen. 'Off' -knappen for at forhindre, at computere får adgang til D-Link trådløse router. Rul ned til 'WEP' -indgangen, og klik på 'Aktiver', hvis du vil slå sikkerhedsfunktionen på, så kun visse computere kan få adgang til din router

4.

Klik på tekstfeltet 'Nøgle 1' og indtast en 13-cifret adgangskode, som du vil bruge computere til at få adgang til den trådløse router. Klik på den grønne 'Apply' -knappen for at gemme ændringerne.

5.

Gå til fanen 'Avanceret', hvis du vil oprette yderligere sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre uønskede computere i at få adgang til den trådløse router Klik på 'Filtre' og klik derefter på 'MAC Filter.' Indtast MAC-adresserne på de computere, du vil have adgang til den trådløse router i de tekstfelter, der vises. Klik på 'Apply' til gem ændringerne.

6.

Gå til fanen 'Værktøjer' og klik på tekstboksen 'Password'. Indtast et kodeord, hvis du ikke vil have andre brugere adgang til menuen D-Link-indstillinger uden at have adgangskoden. Klik på 'Anvend' for at gemme ændringerne.

Tips og Advarsler

  • MAC-adressen på en computer kan findes enten ved fysisk åbning af sagen og nedskrivning af nummeret på Ethernet-kortet eller ved brug af CMD-programmet. Åbn 'CMD' program fra menuen 'Start' og indtaste sætningen 'ipconfig / all' for at se MAC-adressen.
  • En trådløs D-Link-router giver dig mulighed for at forbinde flere stationære pc'er eller bærbare computere til en enkelt internetforbindelse, så de alle kan surfe på internettet eller dele filer mellem hinanden. D-Link routere har flere forskellige sikkerhedsindstillinger, som kan ændres for at sikre dit trådløse netværk sikkert ved at få adgang til indstillingsmenuen via en webbrowser.