Sådan bruges Cute FTP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download og installer Cute FTP. Du kan finde en Cute .ftp-download på deres hjemmeside (se Ressourcer nedenfor).

2.

Åbn Cute FTP og tilføj et nyt websted, hvor du vil uploade eller downloade filer. Start med at klikke på knappen Ny side i nederste venstre hjørne af programmet.

3.

Indtast en etiket for webstedet. Du kan bruge et kaldenavn eller et andet meningsfuldt navn til at mærke dit websted.

4.

Indtast værtsnavnet på dit websted. Dette vil være den faktiske adresse på det websted eller den server, du ønsker at få adgang til. Ofte vil disse se ud som følgende: ftp.fileserver.us.

5.

Indtast brugernavn og adgangskode til webstedet. Du skal have administratoradgang til at udføre de fleste filoverførsler.

6.

Klik på 'Connect' knappen i nederste højre hjørne af applikationen. Når du har været tilsluttet, kan du starte dine filoverførsler.

7.

Upload eller download den fil eller filer, du ønsker at overføre, ved at klikke på upload- eller downloadknapperne placeret øverst af ansøgningen. Du vil være i stand til at vælge hvilke mapper du vil overføre filer til eller fra.

FTP står for filoverførselsprotokol, og FTP-klienter såsom Cute FTP tillader brugere at overføre filer fra deres lokale maskine til en server. Mange mennesker disse kunder at overføre flere filer ad gangen. Selv om applikationer som Cute FTP er ret nemme at bruge, har mange ikke-tekniske personer tendens til at se bort fra FTP-klienter. Brug af Cute FTP er dog en ret nem proces.