Sådan bruges et Hawkins Wireless LAN-kort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for den computer, du vil oprette forbindelse til en trådløs internetkilde. Træk netledningen ud af computerens bagside, og fjern derefter eventuelle andre kabler, der er tilsluttet de andre porte.

2.

Træk computerens kasse ud af sin oprejste position og sæt den på sin højre side. Tjek langs bagsiden af ​​sagen for at finde ud af om sidepanelet holdes på med skruer, en tommelfinger eller en træklåse. Lås sidepanelet ud af sagen ved at fjerne skruerne, skru skruen ud med fingrene eller trække op og over på låsen.

3.

Skub sidepanelet ud tilfældet, og find udvidelseskortets slots nederst til venstre på bundkortet. Find en åben PCI-kortspor og kontroller for at se, om der er et metaldæksel henover den ende, der er nærmest ved computerens kasse. Fjern skruerne, der holder dækslet på plads og sæt dækslet til side.

4.

Sammenlign hakene på PCI slot til hakene på bunden af ​​Hawkins trådløse kort. Sæt Hawkins trådløse kort på PCI-kortsporet, og skub forsigtigt det ned, indtil det klikker snævert på plads.

5.

Genmonter computeren ved at låse sidepanelet tilbage på plads og Tilslut alle kablerne igen til deres tilsvarende porte. Tænd for computeren, og indsæt installations-cd'en for din trådløse router i computerens cd-drev, hvis du ikke allerede har gjort det.

6.

Følg de instruktioner, der skal vises op på computerskærmen for at installere den trådløse router s software. Slut routerens strømkabel til en stikkontakt. Slut den ene ende af et Ethernet-kabel til den udgående port på modemet, og tilslut den anden ende af kablet til 'WAN' -porten på den trådløse router.

p> 7.

Naviger til computerens Kontrolpanel via menuen Start. Gå til 'Netværks- og delingscenter', og klik derefter på 'Opret forbindelse til et netværk.' Klik på navnet på den trådløse router og klik på 'OK' for at oprette forbindelse til internetkilden via dit Hawkins trådløse kort.

Tips og advarsler

  • Hawkins trådløse netværkskort fås i både 802.11b- og 802.11g-sorter. Tjek den teknologi, som din trådløse router bruger, inden du køber kortet for at sikre, at de begge er af samme type. Mens du kan bruge forskellige trådløse teknologier sammen, vil de ikke køre med optimal hastighed.
  • Når computere på dit hjem eller kontornetværk er lange afstande fra hinanden eller ikke kan placeres direkte ved siden af ​​routeren af ​​en eller anden grund, kan det være for meget af besværet at bruge kablede løsninger. Med et Hawkins trådløst lokalnetværk (LAN) -kort og en trådløs router, kan du forbinde alle dine computere sammen uden at skulle køre kabler mellem dem.