Sådan finder du en persons IP-adresse på MSN

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn MSN messenger og kontroller for at se, om den person, du vil have en IP-adresse fra, er på.

2.

Klik på Windows Start knap u0026 gt; Kør og skriv 'cmd' i boksen og tryk derefter på Enter. Dette vil medføre DOS-prompten.

3.

Skriv 'netstat' og tryk enter. Dette viser en liste over alle TCP / IP-forbindelser, der for øjeblikket er tilsluttet din computer.

4.

Åbn en direkte chat eller filoverførsel i MSN messenger med personen.

/p>

5.

Type 'netstat' til DOS-prompt igen for at få en anden liste over alle aktuelle TCP / IP-aktiviteter.

6.

< p> Sammenlign den nye liste til den gamle liste og kig efter en ny IP-adresse, der er tilføjet siden direkte chat eller filoverførsel blev startet. Den IP-adresse, du søger efter, kan også have portnummeret '1863' efter det, men det vil ikke altid bruge den port.

Tips og advarsler

  • Prøv ikke at etablere andre TCP / IP-forbindelser mellem netstat-kommandoerne bortset fra direkte chat eller filoverførsel.
  • Forsøg på at få adgang til en computer uden tilladelse er ulovlig.
  • IP-adressen står for internetprotokoladresse. En IP-adresse er en 32-bit numerisk adresse, der består af fire tal adskilt af perioder. Hvert nummer i en IP-adresse kan være 0 til 255; et eksempel ville være 127.30.0.204. IP-adresser bruges lidt som gateadresser - de er tallene forbundet med forskellige computere, routere osv. IP-adresser lader andre computere vide, hvor information kommer fra, og hvor den skal gå.