Sådan forbinder du et Actiontec DSL-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut netledningen til modemets bagside og stikkontakten. Power LED-lyset bliver solid grønt, når det tilsluttes strømforsyningen.

2.

Slut det gule Ethernet-kabel til Ethernet-porten på modemet og Ethernet-porten på din computer . Ethernet-LED-lampen bliver solid grøn, når den er tilsluttet korrekt.

3.

Slut den grå eller grønne telefonledning til 'Line' -porten på modemet og telefonstikket i væg. DSL-lampen bliver solid grøn, når den er korrekt forbundet til telefonlinjen.

4.

Slut et telefonfilter til hver telefonstik i resten af ​​huset, der har en telefon, faxmaskine eller anden enhed, der bruger den telefonlinje, der er tilsluttet den. Plug enhedens telefonledning i filteret i stedet for direkte i stikkontakten.

5.

Konfigurer modemmet i overensstemmelse med din internetudbyders instruktioner for din bestemte modemmodel.

Tips og advarsler

  • Portene på modemmet er mærket, men hvis du har problemer med at bestemme hvilken ledning der går, skal du huske at hvert kabel har en anderledes formet stik, så det passer til kun en type port. Ring til din internetudbyder kundesupport, hvis du har brug for mere hjælp.
  • Tilslutning af et Actiontec DSL-modem er en simpel proces, der kun tager et par minutter. Alt udstyr, du har brug for, kommer til at blive pakket med modemet, når du køber det. Før du starter installationsprocessen, skal du sørge for, at din DSL-tjeneste er blevet aktiveret for den telefonlinje, du forbinder modemet med. Planlæg også at få konfigurationsindstillingerne fra din internetudbyder handy, så du kan begynde at bruge din DSL Internet-service med det samme.