Sådan forbinder du to computere til spil

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer computerne. Vær sikker på at computerne er tæt nok til at dele ethernetkablet, du har købt, og er på en stabil og robust overflade.

2.

Slut ethernetkablet. I 'gæst' -computeren placeres den ene ende af ethernet-kablet i ethernetporten. Det ligner en overdimensioneret telefonstik. Tilslut den anden ende til den anden computer eller til den kablede eller trådløse router (hvis du ikke har en router, også kendt som 'hub', skal du afbryde forbindelsen til internettet for at oprette forbindelse til den anden computer.)

3.

Start spillet. I starten af ​​de fleste spil skal der være en 'Multiplayer' mulighed og en anden mulighed 'LAN / lokal forbindelse.' Vælg disse for at begynde at spille. Hvis disse forbindelser ikke virker, skal du muligvis fjerne beskyttelsen 'firewall' fra en af ​​computerne. Følg dine antivirusinstruktioner til fjernelse af firewall.

Oprettelse af et 'Local Area Network' eller 'LAN' er en måde at tilbringe en fornøjelig nat i spil med en ven. Sammen kan du opleve nogle fantastiske spil, men du skal vide, hvad du laver først. Lidt råd og vejledning får din 'LAN party' i gang på ingen tid.